Werkwijze

De revolutionaire werkwijze van Indoor Climate Comfort is gebaseerd op het zo min mogelijk belasten van het milieu. Wij werken met u als relatie samen om deze lage milieubelasting te minimaliseren, en wel op de volgende eenvoudige wijze.

  1. Belangrijk uitgangspunt is dat wij in principe niet elk project ter plaatse opmeten. Wij gaan er vanuit dat u zelf zeker voldoende kennis heeft om de minimale benodigde gegevens aan ons door te geven. Wij verzorgen vervolgens een groene, zo economisch mogelijke offerte.
  2. U mailt de gevraagde gegevens aan ons toe. Wij zorgen ervoor dat u per email meestal binnen 1 werkdag een offerte op maat ontvangt. Dit is de offerte, gebaseerd op de door u verstrekte gegevens.
  3. Om het u nog makkelijker te maken heeft u extra mogelijkheden. Buiten de noodzakelijke gegevens zoals raammaten, glassoort, soort kozijnen en bereikbaarheid kunt u ook foto’s van de buiten- en binnenzijde van uw pand uploaden. Aan de hand hiervan is maximale zekerheid voor de juiste offerte gegarandeerd.
  4. Heeft u na ontvangst van de informatie of offerte op maat meer vragen over soorten, verwerking of prijs, stuurt u ons dan een berichtje. Wij maken dan graag met u een nadere afspraak om aanvullende monsters of technische informatie toe te sturen of komen graag vrijblijvend bij u langs.
  5. U laat weten dat u ons graag de opdracht Eco Glasfilm wilt gunnen. Wij bevestigen deze aan u met een maximum levertijd. Hierdoor kunnen wij opdrachten combineren voor een mindere milieubelasting en lagere prijs. U weet dus altijd vooraf wanneer u onze monteurs kunt verwachten.

Onze unieke Eco-wijze van werken heeft als voordeel dat - buiten de snelheid en lage prijs - ons milieu zo min mogelijk wordt belast. Dit is niet alleen een voordeel voor u en ons, maar ook onze generaties na ons zullen hiervan profiteren. Wij laten samen weer iets minder onze “footprint” op deze kwetsbare planeet achter...

Zonwerende glasfolie / glasfilm

Zonwerende Glasfolie

Inkomende zonnestraling wordt door de Zonwerende Glasfolie grotendeels gereflecteerd.
Veiligheids glasfolie

Veiligheids glasfolie

Eco Veiligheids Glasfolie; vooral toegepast om het glas meer weerstand te bieden voor beveiliging en veiligheid.
UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie houdt ultraviolette straling tegen waardoor kleding, meubilair, boeken e.d. aanzienlijk minder verkleuren.
Anti-inkijk glasfolie

Anti-inkijk glasfolie

Met anti-inkijk glasfolie wordt het zicht door het glas van buiten naar binnen belemmerd.