Indoor Climate Comfort B.V.

Indoor Climate Comfort B.V. heeft 20 jaar ervaring op het gebied van High Tech klimaatbeheersing in gebouwen en verdere problemen veroorzaakt bij de toepassing van glas. De laatste jaren hebben wij nagedacht over een betere benutting van onze kostbare schaarse fossiele grondstoffen van onze planeet.

Met deze gedachte in heeld ontwikkelden wij een betaalbare, duurzame en minimaal milieubelastende werkwijze. Indoor Climate Comfort B.V. gelooft in het belang van zorgvuldig omgaan met onze Planeet. Wij willen zo min mogelijk onze "footprint" achterlaten. Duurzaamheid is dan ook de kernboodschap van onze business.

Indoor Climate Comfort B.V. is een leverancier gespecialiseerd in het gebruik van alleen zo minst mogelijk milieubelastend basismateriaal. Wij proberen een optimale balans tussen milieu, winstgevendheid en werkomgeving te creëren.

Indoor Climate Comfort B.V. werkt wereldwijd samen met Laboratoria en Fabrikanten om unieke energiebesparende producten te ontwikkelen.

Onze werkwijze is gebaseerd op “groene” uitgangspunten zoals ondermeer duurzaamheid, milieu vriendelijk produceren en groen transporteren.

Wij zijn trots om lid te zijn van de organisatie "1% for planet" zie hiervoor: www.onepercentfortheplanet.org. Wij doneren 1 % van onze omzet aan milieudoelen. Onze klanten zijn een belangrijke informatiebron aan welke organisatie wij onze bijdrage schenken.

 

Zonwerende glasfolie / glasfilm

Zonwerende Glasfolie

Inkomende zonnestraling wordt door de Zonwerende Glasfolie grotendeels gereflecteerd.
Veiligheids glasfolie

Veiligheids glasfolie

Eco Veiligheids Glasfolie; vooral toegepast om het glas meer weerstand te bieden voor beveiliging en veiligheid.
UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie houdt ultraviolette straling tegen waardoor kleding, meubilair, boeken e.d. aanzienlijk minder verkleuren.
Anti-inkijk glasfolie

Anti-inkijk glasfolie

Met anti-inkijk glasfolie wordt het zicht door het glas van buiten naar binnen belemmerd.