Veiligheids glasfolie

Veiligheids Eco Glasfilm is een dikke taaie film, gemaakt van PET. Deze veiligheids glasfolie wordt vooral toegepast om het glas meer weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. Kortom om te zorgen dat bij breuk het glas niet toegankelijk is of schade kan veroorzaken. Specifieke eigenschappen van deze veiligheids glasfolie zijn dan ook:

  • Sterker maken van glas
  • Bijeenhouden van glas in de sponning na barst of breuk
  • Inbraakvertragende werking
  • Brandvertragende werking
  • Tegenhouden van tot 99% van de UV straling

Deze eigenschappen garanderen meer veiligheid bij raambreuk door een ongeluk, inslag of explosie. Bij dit soort onverwachte raambreuk is het van groot belang dat personen niet gewond raken door rondvliegende glasscherven. De veiligheids glasfolie houdt het glas bijeen en beschermt zo personen en goederen.

Dezelfde eigenschap heeft ook een inbraakvertragende werking. Even snel een raam inslaan voor een snelkraak is niet zomaar mogelijk, omdat het glas blijft 'hangen'.

Veiligheids glasfolie is brandvertragend, omdat de glasfolie het glas ook bijeenhoudt na hittebreuk. Zo wordt voorkomen dat de brandhaard door extra luchttoevoer kan worden gevoed.

Het tegenhouden van ultraviolette licht heeft als voordeel dat voorwerpen (kleding, meubilair, boeken e.d.) aanzienlijk minder verkleuren.

 

Om te voldoen aan de verschillende normeringen is onze veiligheids glasfolie leverbaar in diverse diktes. Graag adviseren wij u.

Onze Eco Glasfilm heeft een volledig doorzichtige lijmlaag en is optisch volkomen glashelder.

 

 

Zonwerende glasfolie / glasfilm

Zonwerende Glasfolie

Inkomende zonnestraling wordt door de Zonwerende Glasfolie grotendeels gereflecteerd.
Veiligheids glasfolie

Veiligheids glasfolie

Eco Veiligheids Glasfolie; vooral toegepast om het glas meer weerstand te bieden voor beveiliging en veiligheid.
UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie houdt ultraviolette straling tegen waardoor kleding, meubilair, boeken e.d. aanzienlijk minder verkleuren.
Anti-inkijk glasfolie

Anti-inkijk glasfolie

Met anti-inkijk glasfolie wordt het zicht door het glas van buiten naar binnen belemmerd.