Anti-inkijk glasfolie

Anti-Inkijk Eco Glasfilm is een dunne polyester glasfolie leverbaar in verschillende samenstellingen. Er zijn soorten welke voorzien zijn van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas in alle situaties wordt belemmerd. De lichttoetreding blijft hierbij overigens veelal gehandhaafd.

Verder zijn er ook spiegelende, zgn. "One-way-mirror" glasfolie-soorten. Deze hebben een grote anti-inkijkwerking, maar behouden een vrij uitzicht naar buiten (bedenk: deze anti-inkijkwerking verdwijnt als het buiten donker is). Bij gematteerde glasfolie is dat niet het geval. De specifieke kenmerken van de anti-inkijk glasfolie soorten zijn:

  • Meer privacy op werkplek
  • Afscherming van bijvoorbeeld wanden, stellingen of goederen(tegen inbraak)
  • Verfraa├»ng van het uiterlijk van glas
  • Gezandstraald effect

Desgewenst laten deze glasfolie soorten evengoed een ruim voldoende hoeveelheid licht door. Dit is afhankelijk van het type. Door uitsparingen uit de glasfolie te snijden kunnen allerlei gewenste decoraties worden gemaakt. De anti-inkijk glasfolie is leverbaar in vele verschillende decoratieve uitvoeringen.

 

Zonwerende glasfolie / glasfilm

Zonwerende Glasfolie

Inkomende zonnestraling wordt door de Zonwerende Glasfolie grotendeels gereflecteerd.
Veiligheids glasfolie

Veiligheids glasfolie

Eco Veiligheids Glasfolie; vooral toegepast om het glas meer weerstand te bieden voor beveiliging en veiligheid.
UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie houdt ultraviolette straling tegen waardoor kleding, meubilair, boeken e.d. aanzienlijk minder verkleuren.
Anti-inkijk glasfolie

Anti-inkijk glasfolie

Met anti-inkijk glasfolie wordt het zicht door het glas van buiten naar binnen belemmerd.